RAW RANKED SITES ABOUT
#1996 EN

The most comprehensive list of 1996 en websites last updated on Sep 1 2023.
Stats collected from various trackers included with free apps.
1
Filosofía en español Bienvenidos a Filosofía en español, en internet desde enero de 1996.
2
Escribania M. E. Villalba | Asunción - Paraguay La Escribanía María Elena Villalba nació con el objetivo de proporcionar servicios jurídicos y notariales de excelencia. La integración y complementación de estas dos áreas hace que las tareas se cumplan de una manera más eficaz y eficiente, manteniendo su necesaria independencia técnica y económica. Esta visión logra brindar un mejor servicio y una pronta satisfacción a sus clientes, fue constituida en 1996 en la ciudad de Asunción, República del Paraguay, al obtener la titularidad del Registro Nº 371, con el compromiso y la seriedad como banderas fundacionales, junto a una misión enmarcada en la confianza, acentuada con un servicio integral.
3
Xavier DEROME Xavier DEROME a créé son atelier spécialisé dans le travail de l’acétate en 1996 à 2 heures de Paris en Sologne. Le savoir-faire de l’entreprise se spécialise dans la lunetterie, monde dont il est issu par ses parents, et dans le bijou fantaisie.
5
Restaurantdelindenhof.nl Het restaurant serveert streekgerechten en gerechten uit de Franse en internationale keuken. In 1996 verkreeg het de eerste Michelinster. De chef-kok/eigenaar Martin Kruithof werkte eerder als kok in het Duitse driesterrenrestaurant Im Schiffchen in Düsseldorf. In 2005 werd het restaurant een tweede Michelinster toegekend. De Gault Millau geeft sinds 2011 gaf de Lindenhof 18 van de 20 punten.
6
Acrimed | Action Critique Médias - Observatoire des médias Action - Critique - Médias Action-CRItique-MEDias [Acrimed] est un Observatoire des médias. Acrimed intervient publiquement pour mettre en question la marchandisation de (...)
7
Supports et marquages de communication | Pornic (44) | Laser Trophée Depuis 1996, la société Laser Trophée est spécialisée dans la création de supports de communication en tous genres : enseignes, marquages, goodies...
8
Tarnet | İyi Tarım, Güçlü Teknoloji Tarım Teknolojileri, Yazılım, Otomasyon ve Operasyonel çözümler ile başta ülke tarımının ihtiyaçlarını karşılamak ve çeşitli yerli-milli yazılımlar geliştirmek için çalışan TARNET; en güncel standartlara uyumlu şekilde çalışmaktadır. TARNET, 1996'lı yılların başlarından itibaren Tarım Kredi Kooperatifleri iştiraklerinin teknolojik altyapı ihtiyaçlarını karşılayacak sistem çözümleri geliştirmektedir. Günümüze kadar uzanan tecrübe ve güncel teknolojik gelişmeleri birleştirilerek, müşterilerine ve çözüm ortaklarına kesintisiz, güvenli, ekonomik ve hızlı çözümler sunmaktadır. TARNET Tarım Teknolojileri Ar-Ge çalışmaları ve sektörün diğer ihtiyaçları için oluşturulan AR-GE başlıkları ile takip edilen ve ana omurga olan yapısıyla ülkemize hizmet etmeye devam etmektedir. Yurtiçi ve yurtdışı müşteri istekleri doğrultusunda TARNET tarafından özgün çözümler oluşturulmakta, uluslararası alanda ürün geliştirmeleri devam etmektedir. TARNET tarafından sunulan çözümler; gelecek dönemde girişimci ve yenilikçi gücü ile sadece Türkiye'de değil dünyanın birçok ülkesinde öncü rol üstlenecek, farklı birçok alanda teknoloji ihtiyaçlarını karşılayacaktır. TARNET - İyi Tarım, Güçlü Teknoloji