RAW RANKED SITES ABOUT
#ANADOLU OLAN

The most comprehensive list of anadolu olan websites last updated on Sep 1 2023.
Stats collected from various trackers included with free apps.
1
Anadolu Sağlık | Anadolu Sağlık Merkezi Anadolu Sağlık Merkezi, Türkiye’ye onlarca eser kazandırmış olan Anadolu Vakfı tarafından kurulmuştur. Hastanemiz, Johns Hopkins Medicine ile eğitim ve kalit...
2
Mağazımızda satılan gıda ürünleri, bizzat Anadolu köyleri ziyaret edilip gezilerek topladığımız %100 doğal, ilaçsız, katkısız ve menşeisi yerli olan en doğal gıdalardır. Fıtrata uygun ürünlere ulaşabilmek için elimizden geldiğince mesai yapmaya özen gösteriyoruz. Gıda dışı satışını yaptığımız temizlik ve bakım ürünlerinin içeriklerinde de insan sağlığına zarar veren kimyasal maddeler bulunmamaktadır.
3
Lokum Atölyesi Şekerleme Afyonkarahisar Osmanlıca "Rahat ul-hulküm" yani boğaz rahatlatan kelimesinden türeyen lokum, yaklaşık 15. yüzyıldan bu yana Anadolu''da bilinmektedir. 17. yüzyılda eski adı "Karahisar-ı Sahip" olan günümüz adıyla Afyonkarahisar''lı ustalar tarafından Osmanlı Padişahları''na kuvvet macunu olarak üretilen lokum daha sonraki yıllarda Padişah Fermanı ile İmparatorluk sınırları içinde de yaygınlaştırılmıştır. Bu lezzet ustalığı 500 yıldır ahilik müessesiyle ustadan kalfaya, kalfadan çırağa ilk günkü doğal lezzeti korunarak günümüze kadar gelmiştir.
4
Yerli ve İthal Ürünlerde Toptan Alın Kazançlı Çıkın. Kendi üretimimiz ve ithalatımız olan ürünleri uygun fiyat garantisi ile sahip olun.
5
Kanal 26 Eskişehir Özel Tv Eskişehirin ilk özel televizyonu olan Kanal26.tv’yi Kanal26 dizilerini ve programlarını takip etmek için ziyaret edin. Program bölümlerini full olarak izleyin.
6
Anadolu Tıp Merkezi | Pendik Pendik merkezde kurulmuş olan tıp merkezimiz, İnsanlara Hizmet etmek bilinciyle bir çok branşta, halkımıza nitelikli ve kolay ulaşılabilir sağlık hizmeti...
7
Doğadolu Şarküteri | Artizan Lezzetler - Kaynağı Anadolu Geleneksel yöntemler ile yapılmış kaynağı Anadolu olan birbirinden özel gurme lezzetleri, kısacası özlem duyduğunuz tatları Türkiye'nin her yerine soğuk zincir ile taze taze gönderiyoruz.
8
The Soundsslike Project Soundsslike arşivi, Pınar Çevikayak Yelmi’nin Koç Üniversitesi’nde, danışmanlığını Doç. Dr. Nina Ergin, Doç. Dr. Sertaç Kakı ve Doç. Dr. Asım Evren Yantaç’ın yaptığı İstanbul’un Sesleri konulu doktora araştırması kapsamında, Hüseyin Kuşcu tarafından geliştirildi. İstanbul’un Sesleri projesi (https://soundscapeofistanbul.ku.edu.tr), günlük alışkanlıkların kentsel doku ile ilişkisini işitsel bir perspektif yoluyla kurarak, kültürel sesler konusundaki farkındalığı ve toplum bilincini artırmayı amaçlıyor. Pek farkında olmasak da günlük hayatımızın ve kültürümüzün ayrılmaz parçaları olan sesler, somut olmayan kültürel miras açısından ise eşsiz bir öneme sahiptir. Kayıt altına alınmayan veya arşivlenmeyen sesler, ne yazık ki yok olup giderler. Özellikle İstanbul gibi dinamik bir şehrin yaşayışı, dolayısıyla da sesleri hızla değiştiği için şehrin ses sembollerinin korunması, kültürel hafızanın ve kültürel kimliğin sürdürülebilirliği açısından önemli ve gereklidir. İstanbul’un Sesleri projesi kapsamında, günümüz İstanbul’unun sembolik sesleri yapılan anket ve röportajlar doğrultusunda belirlendi ve 2015 senesi boyunca gerçeğe en yakın işitsel deneyim sağlayacak teknik donanımla kaydedildi. Kaydedilen bütün sesler Koç Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi’nde oluşturulan bir dijital koleksiyon ile herkesin erişimine açıldı (http://digitalcollections.library.ku.edu.tr/cdm/landingpage/collection/SOI). Soundsslike projesi, İstanbul’un Sesleri koleksiyonunu daha da genişletmek adına başlatıldı. Soundsslike projesi, İstanbul’daki korunmaya değer bulunan tüm seslerin paylaşılabileceği ve ilgilenen herkesin katkıda bulunabilecekleri interaktif bir platform olarak hayata geçirildi. Projenin en temel amacı ise; kentsel ve kültürel seslere olan farkındalığı artırırken, bu seslerin korunmasını kolektif bir çalışmaya dönüştürmek. Europeana Sounds organizasyonu ile kurulan ortaklık sayesinde, koleksiyondaki sesler artık Europeana Sounds platformunda da ulaşılabilir hale geldi. Proje, ayrıca Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi (ANAMED) bünyesinde açılan interaktif bir sergi yoluyla ve Studio-X Istanbul''da açılan deneyimsel bir sergi yoluyla ziyaretçilere sunuldu. İnteraktif sergide, Soundsslike arşivine katılımcılar tarafından yüklenen sesler sergi ortamında da yerini aldı ve bu sayede katılımcılar da serginin bir parçası haline geldi. Deneyimsel sergide ise, ziyaretçiler şehrin kaosu içinde kaybolan kültürel sesleri enstelasyondaki ipuçları sayesinde deneyimleme fırsatı buldular. 
9
TAY Projesi / TAY Project - Türkiye Arkeolojik Yerleşmeleri Projesi / The Archaeological Settlements of Turkey TAY Projesi,Türkiye Arkeolojik Yerleşmeleri Projesi. Türkiye Arkeolojik Yerleşmeleri - TAY Projesi, dünya kültür emanetlerinin önemli bir parçası olan Türkiye kültür varlıklarının bulgularının, kronolojik bir envanterinin çıkartılması ve bu bilginin uluslararası platformda paylaşılması amacına yönelik olarak tasarlanmıştır. İlk kez bu projeyle, Türkiye arkeolojik yerleşmeleri, höyükler, tümülüsler, anıtlar, mezarlıklar, ören yerleri, yerleşme yerleşme, höyük höyük, tümülüs tümülüs belgelenmektedir. Türkiye kültür emanetlerinin, öncelikle, elektronik olarak korunmaya alınması. Basılı ve elektronik ortamda yayınlanması ve bu emanetlerin dünyaya açılması. Türkiye''nin, sistemli biçimde ve yeni teknolojiler kullanılarak taranması, mevcut bilgilerin doğrulanması, yeni yerlerin belgelenmesi. Anadolu ve Trakya toprakları üzerindeki, gerek doğa, gerekse insan eliyle yoğun olarak süren tarihi eser tahribatının izlenmesi ve kamuoyunun uyarılması.