RAW RANKED SITES ABOUT
#KI GIBI

The most comprehensive list of ki gibi websites last updated on Sep 1 2023.
Stats collected from various trackers included with free apps.
2
Haber Fark - Konya haber, Aksaray haber, Eskil Haber, Tarım Haber Aksaray haber, Eskil Gazetesi, Konya haber, tarım haber
4
Kim Ev Sahibi Olmak İstemez Ki? - Katılımevim Faizsiz ev ve Kredisiz Araç Sahibi Olmanın En Ekonomik Yolu Katılımevim'de. Ev almak ve kira öder gibi ev sahibi olmak için Katılımevim.
5
Carpe - Tüm Gençlerin Modadaki En Güvenilir Buluşma Noktası! Farklı Olmanın Ayrıcalığını Yaşa Ve Tarzını Yarat! Alien, Satürn, Unicorn, Panda vb. Favori Ürünler. Kolye, Tshirt, Sweatshirt, Çanta, Saat, Pantalon, Mont, Hediyelik, Cüzdan gibi En Tarz ve En Moda Ürünlerde Onlarca Çeşit Yüzlerce Model Sizleri Bekliyor. Tabi ki Gençlere Özel. Copyright 2020 © carpe.com.tr - Tüm hakl
6
Armağan Kayısı - Malatya Armağan Kayısı olarak, Malatya''nın tüm kayısı ürünlerini ilk gün ki gibi taze ve lezzetli olarak temin edebilirsiniz.
7
Ağır Ceza Avukatı Denizhan Aktoprak Anamur Alanya Silifke Ağır ceza avukatı, Anamur, Alanya, Bozyazı, Antalya, en iyi ağır ceza avukatını arıyorum, Gazipaşa, Manavgat, Mersin, Silifke, Denizhan Aktoprak
8
Başlığım Büyük İskender'e "Gölge etme başka ihsan istemem" diyecek kadar korkusuz. MÖ 412 (ya da MÖ 404) - MÖ 323 yılları arasında yaşamış Kinik felsefesinin öncüsü ünlü filozof. Sinop'ta dünyaya geldi. Varlıklı bir ailenin çocuğuydu, babası Sinop'taki devlet bankasından sorumlu bir bankacı aynı zamanda bir kuyumcuydu. "Çok para kazanayım" düşündesinden midir nedir kalpazanlığa soyunup sahte para basıyor. Devlet bunu yer mi? yememiş ve Diyojen ve babasını sürgüne göndermiş. Diyojen; sürgün yıllarından zenginlikten fakirliğe düşmüş bu da kinik felsefesini daha çabuk benimsemesine neden olmuş. Kinik felsefesi; gerçek erdemin kişinin kendine egemen olmasına, tutkularından ve öbür insanlara bağımlılıktan kurtulmasına dayanan bir felsefeyi ifade etmektedir. Diyojen bu felsefeye uyarak sade bir yaşam benimsemiş, halka açık yerlerde yatıp kalkmış ve yiyeceğini dilenerek elde etmeye başlamıştır. Böylece en kısıtlı yaşam koşullarında bile, mutlu ve bağımsız olabileceğini göstermeyi amaçlamıştır. İnsanın kendi kendine yeterli olabilmesi gerektiğini savunmuştur. Uygarlaşmanın getirdiği kurallara ve araçlara bağlı olan bir yaşamı reddetmiş, yaşamın doğal ve sade olması gerektiğini vurgulamıştır. Lucian, Diyojenin felsefesini şöyle anlatır; Her şeyden önce seni bütün lükslerinden arındıracağım. Fakirliği tattıracağım. Üzerine eski püskü bir aba giydireceğim. Sonra seni bir ırgat gibi çalıştıracağım. Ta ki yorgunluktan bayılana kadar. Yerde uyuyacaksın. Sudan başka bir şey içmeyecek ve ne bulursan onu yiyeceksin. Eğer para bulursan onu denize atmanı söyleyeceğim. Karını, çocuklarını, ülkeni düşünmeyi bırakacaksın, bunların hepsi sana birer saçmalık gibi gelmeye başlayacak. Aileni bırakıp ya mezarlıkta, ya bir kulede ya da bir fıçının içinde yaşamaya başlayacaksın. Böyle bir hayatla inan bana Pers kralından daha mutlu olacaksın. Seni bir işkence tahtasına bağlayacak olsalar bile umursamayacaksın. İnatçı ve kararlı olmalısın. Karşına çıkan kim olursa olsun aynı şekilde umursamaz davranmalısın. Karşındaki kral da olsa sıradan bir insan da aklından geçeni aynı şekilde söyleyeceksin ki herkesin hayranlığını kazanacaksın.
9
Mustafa YAVUZ Blog - Kıyıda köşede ki notarım Bu site C#, Asp.Net,Android,Python,Web Api,SQL Server,Asp.Net MVC gibi yazılım teknolojileri ile ilgili blog sitemdir.
10
The Soundsslike Project Soundsslike arşivi, Pınar Çevikayak Yelmi’nin Koç Üniversitesi’nde, danışmanlığını Doç. Dr. Nina Ergin, Doç. Dr. Sertaç Kakı ve Doç. Dr. Asım Evren Yantaç’ın yaptığı İstanbul’un Sesleri konulu doktora araştırması kapsamında, Hüseyin Kuşcu tarafından geliştirildi. İstanbul’un Sesleri projesi (https://soundscapeofistanbul.ku.edu.tr), günlük alışkanlıkların kentsel doku ile ilişkisini işitsel bir perspektif yoluyla kurarak, kültürel sesler konusundaki farkındalığı ve toplum bilincini artırmayı amaçlıyor. Pek farkında olmasak da günlük hayatımızın ve kültürümüzün ayrılmaz parçaları olan sesler, somut olmayan kültürel miras açısından ise eşsiz bir öneme sahiptir. Kayıt altına alınmayan veya arşivlenmeyen sesler, ne yazık ki yok olup giderler. Özellikle İstanbul gibi dinamik bir şehrin yaşayışı, dolayısıyla da sesleri hızla değiştiği için şehrin ses sembollerinin korunması, kültürel hafızanın ve kültürel kimliğin sürdürülebilirliği açısından önemli ve gereklidir. İstanbul’un Sesleri projesi kapsamında, günümüz İstanbul’unun sembolik sesleri yapılan anket ve röportajlar doğrultusunda belirlendi ve 2015 senesi boyunca gerçeğe en yakın işitsel deneyim sağlayacak teknik donanımla kaydedildi. Kaydedilen bütün sesler Koç Üniversitesi Suna Kıraç Kütüphanesi’nde oluşturulan bir dijital koleksiyon ile herkesin erişimine açıldı (http://digitalcollections.library.ku.edu.tr/cdm/landingpage/collection/SOI). Soundsslike projesi, İstanbul’un Sesleri koleksiyonunu daha da genişletmek adına başlatıldı. Soundsslike projesi, İstanbul’daki korunmaya değer bulunan tüm seslerin paylaşılabileceği ve ilgilenen herkesin katkıda bulunabilecekleri interaktif bir platform olarak hayata geçirildi. Projenin en temel amacı ise; kentsel ve kültürel seslere olan farkındalığı artırırken, bu seslerin korunmasını kolektif bir çalışmaya dönüştürmek. Europeana Sounds organizasyonu ile kurulan ortaklık sayesinde, koleksiyondaki sesler artık Europeana Sounds platformunda da ulaşılabilir hale geldi. Proje, ayrıca Koç Üniversitesi Anadolu Medeniyetleri Araştırma Merkezi (ANAMED) bünyesinde açılan interaktif bir sergi yoluyla ve Studio-X Istanbul''da açılan deneyimsel bir sergi yoluyla ziyaretçilere sunuldu. İnteraktif sergide, Soundsslike arşivine katılımcılar tarafından yüklenen sesler sergi ortamında da yerini aldı ve bu sayede katılımcılar da serginin bir parçası haline geldi. Deneyimsel sergide ise, ziyaretçiler şehrin kaosu içinde kaybolan kültürel sesleri enstelasyondaki ipuçları sayesinde deneyimleme fırsatı buldular.